Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Uluslararası Judo Turnuvasında 11 Ülkeden 750 ‘ye yakın sporcuyu ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. “ dedi. 
Sakarya Spor Salonunda düzenlenen 7. Uluslararası 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Judo Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizin yanı sıra Azerbaycan, Yunanistan, Fransa, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Ukrayna, Suriye, Irak ve Rusya’dan yıldız, ümit , genç , büyük ve masterler kategorisinde toplam 750’ye yakın sporcu minderde başarı arıyor. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Judo İl temsilcisi Bayram Akdemir,  müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara madalyalarını ve başarı belgelerini takdim etti.
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Sakarya ili olarak Uluslararası müsabakalarda da söz sahibiyiz. Bu yıl 7.’sini gerçekleştireceğimiz “30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası”na en iyi şekilde ev sahipliği yapıyoruz. İlimizde sporun kalkınmasında pay sahibi olan tüm antrenör ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. “ dedi.   
Sakarya Spor Salonunda düzenlenen  7. Uluslararası 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Judo Turnuvası 20 Ağustos 2017 Pazar günü yapılacak müsabakalar ile sona erecek. 
İlk gün toplantı ve sporcu tartısı ile başlayan turnuvanın 2. Gününde  yıldızlar mindere çıktı. 165 erkek, 105 bayan toplam  272 sporcu 2. Gün minderde madalya aradı. 
İlimizden müsabakalara toplam 46 sporcu katılıyor. Adana, Antalya, Bilecik, Bursa , Edirne, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Rize, Samsun ve Yalova illerinden gelen judocular ilimizde madalya arıyor. 
Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir ; “ Karasu’da düzenlenen Uluslararası İpsiz Recep Judo Turnuvasının ardından , 7. Uluslararası 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Judo Turnuvasını da ilimizde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Judo müsabakalarının yapılmasında , bizlere destek olan ve yanımızda yer alan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz” dedi.