Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligindeki temsilcimiz Sakaryaspor, 5. Hafta maçında Ankara / Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü 'nü 3-0 yendi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakayı , Spor Şube Müdürü Murat Acar, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı  ve Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova ile birlikte izledi. 
Sakaryaspor-Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü müsabakasını Selim Gülhan ve Erkan Taş hakem ikilisi yönetti. 
Sakaryaspor müsabakaya, Kübra Alma, Ebru Özsemerci, Ö.Sıla Demirtaş, Ebru Karayılan, Ezgi Abanoz, G.Burcu Atasoy, Sena Halavurta, Z.Sena Güleryüz , N.Ecren Akbal, Zeliha Bulut, Gizem Ertuğrul, E.Sıla Tanyeli Kaya ve Gizem Bayraktar’dan oluşan kadro ile çıktı. 
Konuk ekip ise Nursen Yaren Sencel, Merve Nezir, Tuğçe Akman, Beyza Şanal, Fatma Duygu Sipahioğlu, Sevgi Koyuncu, Gözde Keskin, Danijela Dzakoviç, Nurdan Çağıl, Gülcan Tokmak, Semina Ayça Ünaldı ve Burcu Şentürk’ten oluşan kadro ile ilimizde başarı aradı. 
İdris Demir Antrenörlüğündeki Sultanlar , Başkent temsilcisi karşısında , setlerde rakibine 25-23, 25-14 ve 25-22’lik üstünlük kurarak, file önünden 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bayanlar Voleybol 1. Lig B Grubunda 2. galibiyetini elde eden Sakaryaspor , puan tablosunda 7. sıraya yükseldi.
Sakaryaspor Bayan Voleybol takımı, ligdeki altıncı sınavında ise , 6 Kasım 2017 tarihinde TED Ankara Kolejliler takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka Ankara Ted Üniversitesi Salonu’nda saat 17:00’de başlayacak.