Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol İl Birinciliği sona erdi.
Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar nefesleri kesti. Söğütlü Akarca T.F.Kardeşlik Ortaokulu ile Özel Neva Ortaokulu arasında oynanan Yıldız Kızlar Basketbol Final Müsabakasını, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan, Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü, Okul idarecileri ve sporseverler izledi. 
Özel Neva Ortaokulu Yıldız Kız takımı , rakibini 67-44 yenerek, şampiyon oldu. Söğütlü Akarca T.F.Kardeşlik Ortaokulu sezonu 2. sırada tamamlarken, İstiklal Ortaokulu 3., Mithatpaşa Ortaokulu Yıldız Kız takımı ise sezonu 4. sırada tamamladı. 
Müsabakaları ardından şampiyon olan Özel Neva Ortaokuluna kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli birlikte takdim etti. 2. olan Söğütlü Akarca T.F.K. O.Okulu’na ödüllerini Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan , 3. olan İstiklal Ortaokuluna ödüllerini Söğütlü ilçe Spor Müdürü Özgür Aygün ve Söğütlü İlçe M.E. Müdürü Mustafa Bölükbaş takdim etti. 4. olan Mithatpaşa O.O.’na ödüllerini Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü ve Söğütlü Akarca T.F.K.O.Okul Müdürü Ahmet Karahan takdim etti.