Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Macaristan’da düzenlenen Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonasında Dünya 3.’sü olan Milli Sporcumuz  Beyza Fatma Özçakar,  Kick Boks Milli Takım Antrenörü Seydi Gökpınar ve Kick Boks İl Temsilcisi Hayri Ad’ı makamında ağırladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Ülkemize bronz madalya kazandırarak İlimizin gururu olan sporcumuzun başarısında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen başta ailesi olmak üzere antrenörü Seydi Gökpınar’a ve İl Temsilcisi  Hayri AD’a teşekkür ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi. 
Çelikel ; “2017 yılında Kick Boks branşında elde ettiğimiz başarılar ile İlimizin adını tüm Türkiye’ye duyurduk.  Yeni yılda da , sporcularımız , yine madalyaları toplayacaktır. “ dedi.
Kick Boks Antrenörü Seydi Gökpınar ise ; “İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e , Kick Boks branşına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. 2018 yılında başarılarımızı arttırarak, daha çok şampiyon çıkaracağız. Yeni hedefimiz ise , Dünya Şampiyonluğu” şeklinde konuştu.