Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, TFF 2 ve 3. Lig’de mücadele eden kulüplerin başkan ve temsilcilerini Ankara’da kabul etti.  
Bakanlık Merkez Binada gerçekleşen görüşmede, TFF 2 ve 3. Lig’de yer alan 90 kulübün başkan ve temsilcilerinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de hazır bulundu. Kabulde kulüpler, sorunlarını ve taleplerini Bakan Osman Aşkın Bak’a iletti.  Yaklaşık iki saat süren toplantıda kulüplerin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
BAKAN’DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
İkinci ve üçüncü ligde oynayan Futbol takımları temsilcileri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ankara’da istişare toplantısı yaptı.
Sakaryaspor’u temsilen Sakaryaspor ve Sakarya ASKF Başkan Vekili olan Cevat Ekşi toplantılara katılırken Cevat Ekşi Ankara’da bir dizi görüşmelerde gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor genel müdürü Mehmet Baykan, TASKK başkanı Ali Düşmez ve Futbol federasyonu başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Cevat Ekşi Sakaryaspor başkanı İsmail Gürses ve ASKF başkanı Yaşar Zımba’nın da selamlarını iletti.
Gençlik ve Spor bakanına Sakaryaspor forması hediye eden başkan vekili Cevat Ekşi yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini Sakaryaspor başta olmak üzere bir çok konu hakkında istişareler yaptığını ilimizi, Sakaryasporu, ASKF en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını söyledi.