Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Küçükler (Kız-Erkek) Voleybol 1. Küme Müsabakaları sona erdi. Erkeklerde Sabihahanım O.O. , kızlarda ise Zübeydehanım Ortaokulu şampiyon oldu.
Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonrasında Küçük erkeklerde şampiyon olan Sabihahanım Okul takımına kupasını Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova takdim etti. 
İkinci olan S.Akarca T.F.Kardeşlik O.O. takımına ödülünü Sabihahanım Okul Müdürü Eyüp Kotan, 3. olan Ahmet Akkoç Orta okuluna ödülünü Voleybolun duayen isimlerinden Recep Eren verirken , 4. olan İstiklal Ortaokuluna ödülünü Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Özkan takdim etti. 
Küçük Kızlarda ise şampiyon Tie-Break (final seti) ile belirledi. Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan Hendek Şehit Mahmutbey O.O ile Zübeydehanım O.O. arasında oynanan şampiyonluk müsabakası nefesleri kesti. İlk seti önde tamamlayan Z.Hanım O.O. ikinci seti rakibine kaptırınca müsabaka final setine kaldı. Z.Hanım O.O. , Finalde Şehit Mahmutbey O.O.’na karşı üstünlük sağlık sağlayınca file önünden şampiyon olarak ayrıldı. (2-1)
Şampiyon Zübeydehanım O.Okuluna ödülünü Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova takdim etti. 2. olan Şehit Mahmutbey O.Okuluna ödülünü Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı genel sekreteri Cavit Akova , 3. Olan Nuri Bayar O.Okuluna ödülünü SAÜ SKS Spor Şube Müdürü Recep Eren verirken, 4. olan Sabihahanım O.Okuluna ödülünü ise Sakaryaspor Voleybol takımı Alt yapı Antrenörü Erol Güdüloğlu verdi.