2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Hendek İlçesi  Masa Tenisi Müsabakaları sona erdi.
Hendek Yeni Spor Salonunda , Küçükler , Yıldızlar ve Gençler (Kız-Erkek) Masa Tenisi Müsabakaları nefesleri kesti. 
Müsabakalar sonunda; Masa Tenisi Küçük Kızlarda birinci Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, ikinci Atikehanım Ortaokulu ve üçüncü Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu oldu. Küçük Erkeklerde birinci Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, ikinci Hendek İmam Hatip Ortaokulu ve üçüncü Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu oldu. Yıldız Erkeklerde ise birinci Hendek İmam Hatip Ortaokulu, ikinci Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü Beylice Ortaokulu oldu.
Genç Erkekler ve Genç Kızlar Masa Tenisi müsabakaları sonrasında ise ; Genç Kızlarda birinci Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atikehanım Anadolu Lisesi ve üçüncü Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Genç Erkeklerde birinci Hendek Anadolu Lisesi, ikinci özel İmge Anadolu Lisesi ve üçüncü Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.
Hendek ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen müsabakalar sonrasında, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde dereceye giren okullara ödüllerini, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, İl Hakem Komitesi Başkanı Ali Gör, Okul Müdürleri, İdareciler ve Beden Eğitimi Öğretmenleri takdim etti.