Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Marmara Grup Müsabakaları Şampiyonları belli oldu. Sakarya İl Karması Kız erkek takımı Edirne’den ikincilikle ayrılarak bir üst tura çıktı. 
Edirne’nin yanı sıra müsabakalara Balıkesir, Bursa , Çanakkale , , İstanbul (Anadolu ve Avrupa Yakası) , Kırklareli , Kocaeli , Sakarya , Tekirdağ ve Yalova illerinden toplam 88 sporcu katıldı.
Müsabakalar sonucunda ilimizi erkekler A Grubunda Bursa Şampiyon, Sakarya ikinci , Kocaeli üçüncü oldu. Kızlarda İstanbul Avrupa birinci, Sakarya ikinci , Tekirdağ üçüncü oldu.  Sakarya Masa Tenisi Kız Erkek takımı, Muğla’da yapılacak olan bir üst grupta başarı arayacak. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Branş antrenörü Semih Yenihayat ; kız ve erkek takımımız Edirne’den ikincilikle ayrıldı.  Anadolu Yıldızlar Lig’inde ilimizi başarıyla temsil ediyoruz. Masa Tenisine desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz. “ dedi.