Milli Yüzücümüz Ahmet Mintaz, Antalya ve Danimarka’daki başarısını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile paylaştı. 
İlimizin Yüzme Branşındaki en özel sporcularından olan Ahmet Mintaz, Antrenörü Yiğit Erdeniz ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti. İl Müdürü Fatih Çelikel ; Ahmet Mintaz Antalya’daki şampiyonlukları ve Danimarka’da elde ettiği Dünya ikinciliği ile ilimizin yüz akı oldu. Ağustos ayında İrlanda’da düzenlenecek olan Avrupa Yüzme Şampiyonasına Milli Takımla Birlikte katılacak olan şampiyon sporcumuz Ahmet Mintaz’ı ve antrenörünü Yiğit Erdeniz’i tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum “ dedi. 
Hedefte Avrupa Var 
Antalya’da gerçekleştirilen, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TOSFED) 1. Bölge Şampiyonasında Atlantis Spor Kulübü adına Yüzen Ahmet Mintaz, 50,100 ve 200 metre kelebek, 50,100 metre serbest , 100 ve 200 metre sırt sitillerinde bölge şampiyonu oldu. Bu başarısı ile Antalya’daki Milli Takım kampına katılan Ahmet Mintaz , 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında Danimarka’nın Başkenti Kopenhang’ta gerçekleştirilen World Para Swimming World Series’te 100 metre kelebekte Avrupa barajını geçti. Milli Yüzücü 4 x 100 serbest takımla ise Dünya ikinciliği sevincini yaşadı.  Milli Sporcu Ahmet Mintaz 13-19 Ağustos 2018 tarihleri arasında İrlanda’nın başkenti Dublin’de yapılacak olan IPC Avrupa Yüzme Şampiyonasına katılacak.