23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Juniorlar Basketbol turnuvası ödül töreni ile sona erdi. 
Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen, Juniorlar Basketbol turnuvasında Özel Güneş İ.O. , Özel Enka İ.O. (A ve B)  , Özel Neva İ.O. , Özel Bil İ.O. , Özel Mefkure İ.O., Ö. Teksen İ.O.  erkek, Ahmet Akkoç İlkokulu ise bayan takımı ile pota altında mücadele etti. 
Bayram havasında geçen turnuvayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sapanca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü ve sporcu velileri izledi. Müsabakaların ardından turnuvaya katılan tüm takım sporcularına madalya takdim edildi.
Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ; “Bir çocuğun mutluluğu, bin şampiyonluğa değişilmez. Bu yüzden hiç bir sıralama yapmadığımız, Bir oyunu kazanmaktan daha önemli değerlerin ; centilmenlik, arkadaşlık, takım olma bilinci, rakibe saygı, sporcu ahlakı gibi kazanıldığı bir turnuvada miniklerimiz yeteneklerini sergilediler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlemiş olduğumuz Juniorlar turnuvasına katılan 120 sporcu, 250 Veli, 15 Antrenör ve Öğretmen, 10 Hakem, salon personelimiz ve emeği geçen herkese teşekkürler “dedi.