Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü himayelerinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu  ve TFF Sakarya Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Futbol Altyapı Gelişim Merkezi projesi Sakarya bölge takımının antrenmanları tüm hızıyla devam ediyor.
12 ayrı bölgede hayata geçirilen ve içlerinde Sakarya’nın da bulunduğu Futbol Altyapı Gelişim Merkezi projesi Sakarya bölge takımları antrenmanları  Erenler Atatürk (Çim) Stadında devam ediyor.  
Erenler Çim Sahada düzenlenen antrenmanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı (SASKF) Yaşar Zımba yakından takip ettiler. Antrenman öncesinde sporcularla sohbet Yöneticiler, sporculara başarılar dilediler. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Futbolda yeni yeteneklerin keşfedileceği Futbol Altyapı Gelişim Projesi seçmelerine, İl genelinde 2006 doğumlu lisanssız sporcular katıldı.  Beden Eğitimi Öğretmenlerimizle işbirliği  yapılarak, antrenör ve alanında uzman kişiler tarafından seçilecek olan sporcularımız,  Proje kapsamında kurulacak olan futbol takımında , TFF’nin Bölge Müdürlüklerinin olduğu İller arasında deplasmanlı futbol müsabakalarında mücadele edecekler” dedi.