Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen İllerarası Cemal Kamacı Boks Şampiyonası nefesleri kesti.
Akdemirspor, Akyazıspor, Akyazı Dolunayspor, Hendek Boks, Hızırtepe Özenspor, Sakaryaspor, Sakarya Boks, Sakarya Özel Yıldızlar ve Serdivanspor kulüpleri İlimizi temsil etti. 
Sakarya’nın yanı sıra Amasya, Bilecik, Bolu, Düzce, Çorum, Uşak ve Yalova İllerinden alt minikler, yıldız erkekler, genç erkekler ve yıldız bayanlar kategorisinde boksörlerin ringe çıktığı müsabakada, başarılı olan sporcular madalyalarına kavuştu.  
Boks tarihine adını altın harflerle yazdıran Avrupa Boks Şampiyonu Cemal Kamacı, kendi adına düzenlenen şampiyonada ringe çıkarak, herkesin spor yapması gerektiğini söyledi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz, SASKF başkanı Yaşar Zımba adına yönetici Recep Odabaş, Boks İl Temsilcisi Necdet Güroğlu ve sponsor firma sorumlusu Mehmet Demir,  günün anısına Türkiye'nin ilk Avrupa Boks Şampiyonu olan Cemal Kamacı’ya ödül verdiler. Efsane boksör Cemal Kamacı da Boks branşına katkılarından dolayı eski milli boksörlere plaket verdi.
Şampiyonayı organize eden Boks Antrenörü Ertuğrul Akgün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel başta olmak üzere boks şampiyonasına destek veren herkese teşekkür etti.