“Cumhurbaşkanlığı Turu’nun 6. etabı Sakarya’da”
Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, bu yıl 55.’si düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabına ev sahipliği yapacak. 21 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yarışlarda Salcano Sakarya’nın 7 sporcusu Milli forma için pedal çevirecek.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, bu yıl 55.’si düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. etabına ev sahipliği yapacak. 6 etaptan oluşacak olan yarışın ilk ayağı İstanbul’da başladı. 17 takımdan toplam 7’şer sporcunun yarışacağı yarışmada toplam 993 kilometre yol kat edilecek.
Milli Takım adına yarışan 7 sporcu; Ahmet Örken, Onur Balkan, Feritcan Samlı, Ahmet Akdilek, Muhammed Atalay, Mustafa Sayar ve Halil İbrahim Doğan SALCANO Sakarya takımının sporcusu. Sprint etap yarışlarında Ahmet Örken ve Onur Balkan kürsüye çıkıp madalya kazanmak için yarışacaklar. Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 12:00'de başlayacak olan Yarış, canlı olarak TRT Spor’dan naklen yayınlanacaktır.