Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sapanca, Kocaali ve Karasu İlçesindeki tesisleri gezerek yerinde incelemelerde bulundu.
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy önce Sapanca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar ile birlikte Sapanca İlçesindeki tesisleri gezdikten sonra Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i ziyaret ederek, İlçedeki Spor tesisleri ve faaliyetleri hakkında bilgi alış-verişinde bulundular.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve GSİM Personel Şube Müdürü Sebahattin Karakoç ile birlikte Kocaali Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay ve Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç ile kuzeydeki tesisleri gezdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy , İlçe ziyaretlerinde Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar'ı ziyaret ederek, İlçelerdeki spor tesisleri ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. 
İlçe ziyaretlerinde tesislerdeki eksiklikleri ve yapılması gereken işlemleri yerinde takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;  “ İlçe Müdürlerimiz ile birlikte Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek, spora katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettik “ dedi.