Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy Romanya’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonasında tüm rakiplerini 5-0 yenerek Avrupa Şampiyonu olan  Ece Asude Ediz, ailesi ve antrenörü Muhammet Ali Keskin’i ağırladı.
   Özsoy ; “ Ece Asude Ediz ile ne kadar gurur duysak azdır. Milli Sporcumuz Avrupa Şampiyonu olarak Sakarya Boks tarihine adını altın harflerle yazdırdı.  Şampiyon kızımız Ece Asude Ediz'i , ailesini ve antrenörünü tekrar kutluyorum.  Kısa zamanda Milli olmasına rağmen çok yol katederek, İlimize Avrupa Şampiyonluğu madalyasına getiren Ece Asude Ediz ‘in  başarısında emeği geçen başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. "dedi.
Şampiyon Sporcunun Annesi Yeliz babası Ahmet Ediz ve Antrenörü Muhammet Ali Keskin, 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a Şampiyona öncesi ve sonrası yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.   
Romanya'nın Galati şehrinde 23 Mayıs 2019- 1 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Kızlar ve Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'na Türkiye 26 sporcuyla katılmıştı. Avrupa Şampiyonasında 80 kg.'da ringe çıkan Sakarya'lı Milli Boksör Ece Asude Ediz , Rus rakibi Arina Lylina'yı mağlup ederek yarı  finale yükseldi. Yarı Finalde de Romanyalı rakibi Elena Alexandru'yu  yenen Milli Boksörünüz Finalde Bulgar Rakibi ile karşılaştı. Ece Asude Ediz tüm rakiplerini 5-0 yenerek, Avrupa Şampiyonu olmuştu.