Sapanca İlçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenini izleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, gösteri maçının başlama vuruşunu da gerçekleştirdi.

Hacımercan Spor Tesislerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkanı Özcan Özen, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Bilgehan Bayar’ın günün anlamına ilişkin yaptığı konuşma sonrası öğrencilerin gösterileri izleyenlerden büyük beğeni alırken, Cumhuriyet konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Resmigeçit töreni ile sona eren programın ardından Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde Spor Tesislerinde düzenlenen Sapanca Gençlikspor ile Hacımercanspor arasındaki gösteri maçının başlama vuruşunu Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce birlikte yaptılar.

Hacımercan Mahallesinde 18 dönümlük arazi üzerine yapılan ve 2 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip 4 soyunma odası bulunan Hacımercan Spor Kompleksinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, sporcularla bir araya gelerek onlara da başarılar diledi.