“Kahraman Mehmetçiğimize selam olsun”

Barış Pınarı Harekâtındaki Mehmetçiklere ithafen düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı İller Arası Karate Turnuvasında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Buradan tüm Mehmetçiklerimize selam olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin” dedi. İl Emniyet Müdürü Kaya ise Mehmetçiğimizin sınır ötesi harekatına destek olmak için düzenlenen bu turnuvada müsabakaya çıkacak olan tüm gençlerimize başarılar dilediğini ifade etti.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Karate Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı İller Arası Karate Turnuvası Sakarya Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanvekili Meydan Kobaş, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, AK Parti Söğütlü İlçe başkanı Selçuk Kurt, Sakaryaspor eski başkanı Cevat Ekşi, Sakaryaspor yöneticisi Canip Kaya, Sakarya GSİM Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Sakarya GSİM İlçe MüdürleriŞükrü Özkan, Nurcan Tabakoğlu ve vatandaşlar katıldı. 
Barış Pınarı Harekâtındaki Mehmetçiklere ithafen düzenlenen turnuvada müsabakalar saygı duruşu ve İstikal Marşı ve Mehmetçikler için yapılan Yanındayız Mehmetçik söylevlerinin ardından yapılan protokol konuşmaları sonrası gerçekleştirildi. Turnuvada 10 il ve 24 kulüpten toplam 417 sporcu müsabakaya çıktı.
Başarı temennisi.. 
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, “Bütün benliğimizle kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dünya şampiyonasından yeni geldik. Orada millilerimiz çok büyük başarılar elde etti. Bayrağımızı en üst seviyeye çektiler. Toplamda 15 madalya toplayarak dünya klasmanında ikinci oldular. Onların şahsında tüm antrenörlerimizi ve millilerimizi tebrik ediyorum” derken; İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise, “Canını seve seve vatanı için feda eden ve feda etmekten kaçınmayan Mehmetçiğimizin sınır ötesi harekatına destek olmak için düzenlenen bu turnuvada müsabakaya çıkacak olan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Her gencin heves ettiği spor karate
Sakarya B.Ş.B. Başkanı Ekrem Yüce, “Karate her gencin heves ettiği sporlardan bir tanesi. Bende gençlik yıllarımda bu spora ilgi duymuştum. Bugün burada bu spora ilgi duyup bu yolda onu icra etmeye çalışan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu turnuva Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiğimize ithafen düzenleniyor. Buradan tüm Mehmetçiklerimize selam olsun. Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Böyle bir harekata karşı bazıları rahatsız oldular. Dediler ki harekat devam ederse enflasyon artacak, ülkemize yaptırımlar uygulanacak. Tüm bunlara rağmen kahraman ordumuz sonuna kadar harekata devam ediyor. Bizim milletimiz doğuştan asker doğan millettir. Bize boyun eğdiremezler. Bu vesileyle Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiklerimize ithafen düzenlenen bu turnuvanın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm sporculara başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.