Sakarya’ya 2 Adet Tenis Kortu Kazandırdık
   Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’la birlikte tesisleşme de atağa kalkan İlimizde , 2 adet yeni Tenis kortunun açılışı yapıldı. Sırada Gençlik Merkezleri var.
Sade açılış töreni 
   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün gayret ve çabalarıyla Sakarya Yüzme Havuzu bahçesine yapılan 2 adet Tenis Kortunun açılışı yapıldı. Açılışta Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Yurt Müdürlerinin yanı sıra Tenis İl Temsilcisi Erhan Baylan, Tenis Antrenörleri, sporcular ve tenis severler katıldı. 
Yeni Yıldızlar yetişecek
   Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka , açılışta kısa bir konuşma yaparak , Tenis Kortlarının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek tenis camiasına , yeni tesislerde Sakarya adına daha iyi hizmetler verilmesi ve daha çok sporcular yetiştirmeleri konusunda başarı dileklerini iletti. 
Tenis Camiasından Özsoy’a teşekkür
   Tenis İl temsilcisi Erhan Baylan ve tenis antrenörlerinden Abdullah Kayaalp, Hakan Arıkan ve Harun Kayatürk , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy başta olmak üzere , tesisin yapılmasında emeği geçen herkese Tenis Camiası adına teşekkür etti. 2 adet nizami antrenman yapabilen Tenis kortunda ışıklandırma sistemi de mevcut. Kortlar, yerel Tenis faaliyetleri yapılmasına uygun.
Arıkan İspanya’ya Gidiyor
    Türkiye Tenis Federasyonu, Avrupa Tenis Birliği ve İspanya Tenis Federasyonu 08-25 Kasım 2019 tarihleri arasında Madrid ‘te ortaklaşa Gelişim Kampı düzenleniyor. Kampta Türkiye‘den 12-14 ve 16 yaş Kız- Erkek Tenis Şampiyonları , İspanya Milli Takım Sporcu ve Antrenörleri yer alıyor. Sakarya‘dan daha öncede Milli Takım ‘da görev yapan ve İl Antrenörlerimizden Hakan Arıkan da İspanya’da düzenlenecek olan Tenis Gelişim Kampına davet edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Milli Takım ile birlikte İspanya’ya gidecek olan İl Tenis Branş antrenörümüz Hakan Arıkan ile gurur duyuyoruz. Kendisine ve Türkiye Milli takım Kafilesinde yer alan tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Sinan KOLCU