Geyve Bireysel Antrenman Salonunda
Projelendirme aşamasına geçildi 
2004 yılında Abalı’da depremzedeler için kurulmuş prefabriklerden 16 adeti sökülerek Geyve İlçesinde Bireysel Karate Eğitim Merkezi yapılmıştı.  Zamanla yıpranan ve işlevselliğini yitirmeye başlayan tesisin bakım ve onarımını, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yatırım programına aldı.  Bireysel salon ile ilgili geçtiğimiz hafta ilk adım atılarak, Projelendirme aşamasına geçildi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürleri Keramettin Ekinci, Özgür Aygün ile birlikte iki proje mühendisi Geyve İlçesine giderek tesisi incelediler ve tesis hakkında Antrenör Uğur Kobaş’tan bilgi alarak proje çalışmalarına başladılar.  
Sakarya ASKF Başkan Yardımcısı ve  Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenörlerinden Uğur Kobaş ; “ Tesislerin bakım ve onarımı, yeni tesislerin hayata geçirilmesi konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz başarılı çalışmalar yapıyor.  Böyle giderse bir kaç yıl içinde Sakarya’nın Gençlik ve Spor konusunda tesis sorunu olmayacak gibi. Marifet iltifata tabidir.  Gençlik ve Spor İl müdürü Arif Özsoy, Şube Müdürü Keramettin Ekinci ve Geyve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu’na teşekkür ederim, bu tesisin bir an önce yapılması için gereken her şeyi yapıyorlar” dedi.
2019 yılında yapılan detaylı bir çalışma ile yenilenen Geyve Spor Salonunun , sadece çatı kısmının tadilatı için yaz aylarının beklenmesi kararı alınmıştı. Karate Salonunun tadilatının ardından çevre düzenlemesine geçilerek bakım ve onarım işlemleri tamamlanmış olacak.