Sanal Ortamda Halk Oyunları Yarışması Sona erdi 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Spor etkinlikleri kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Sakarya İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Sanal Ortamda Halk Oyunları yarışması sona erdi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün,  Halk Oyunları İl Temsilcisi Serdal Ağaç, Ulusal Hakemler Can Özcan, Mehmet Çelik ve Şafak Çam’ın tarafından yapılan değerlendirme sonucunda minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde dereceye giren sporcular belli oldu. 
Kaynarca Hacıosman Akgün anasınıfı öğrencisi Mete Akgün Kostak Ali zeybeği performansı ile yarışmaya renk katarak, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından özel ödüle layık görüldü. 
Halk Oyunları İl Temsilcisi Serdal Ağaç; “Toplam 23 yarışmacının katıldığı Sanal Ortamda Halk Oyunları yarışması tamamladık. Derece alan yarışmacıların ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından adreslerine teslim edilecektir. İl Temsilciliği olarak yarışmamızın düzenlenmesinde bizlere destek olan başta Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere , yarışmanın değerlendirmesinde bulunan hakemlerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 

Minikler Kategorisi 
1-Rümeysa Ebrar Yılmaz (Hendek Noksel İlkokulu)
2-Esra Geçin  (Hendek Noksel İlkokulu)
3-İpek Kaya (Hendek Noksel İlkokulu)
Yıldızlar Kategorisi
1-Eylül Kahraman (Özel Şahin Okulları)
2-Eslem Yer (Kaynarca Hacıosman Akgün Ortaokulu)
Gençler Kategorisi
1-Bahar Yağmur Boncuk (Adap. Tes-İş Anadolu Lisesi)
2-Ekrem Altundağ (Adap. Tes-İş Anadolu Lisesi)
3-Muhammed Emin Kalkan (Adap. Tes-İş Anadolu Lisesi)
Büyükler Kategorisi 
1-Süleyman Köseoğlu (Balıkesir Yöresi- İkili Güvende)
2-Kübra Koçlar (Bursa Yöresi- Hamamın Yolları . Menekşem)
3-Berat Güleryüz (Sakarya Yöresi- Geyve Zeybeği)