İşte Biz Böyle Bir Soylu Milletiz
Üniversite öğrencisinin yemeklerinden yedi. Odasından ayrılırken,  bir mektup bir de hediye bıraktı. 
Karantina boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Sakarya Kız Yurdunda kalan Ezgican isimli vatandaşımız, odasında kaldığı öğrencinin yiyeceklerinden yediğini belirterek, öğrencinin mağdur olmaması için ,  odasına mektupla birlikte hediye bıraktı. 
Sakarya Kız Yurdu Yurt yöneticisi Kevser Bayındır; “ Yurt dışından getirilen vatandaşlarımızı karantina süresi boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığımız bağlı Yurtlarımızda ağırladık. Sakarya Kız Yurdumuzda kalan Ezgican isimli misafirimiz, odasında kaldığı öğrencimizin (Hilal Uysal) yiyeceklerini yemiş , karantina süresi bitiminde de yurttan ayrılırken, bu hediye ve mektubu giderken odasında bırakmış. Biz de bu emaneti kendisine ulaştırıyoruz.  Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Allahım gençlerimizin , ülkemizin yolunun bahtını açık etsin” dedi.  
Hediye ve mektubu alan Hilal Uysal , odasında kalan Ezgican Hanıma, Yurt yöneticisi Kevser Bayındır ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy da karantina sürecinde , paydaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırladık. Karantina yurtlarımızda kalan vatandaşlarımız da , öğrencilerimizi unutmadılar. Böylesine düşünceli vatandaşlarımızın olmasını bizi çok daha umutlu ve de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.