Gençlikten Sağlıkçılara Moral Kampı 
Pandemi sürecinde toplumun sağlığı için büyük fedakarlık gösteren, belki aylarca eşlerinden, çocuklarından ayrı kalan Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'nden bir grup sağlıkçı aileleriyle birlikte Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Arifiye İl Ormanı Kamp Alanında misafir edildi.
Kalacakları çadırları kendileri kuran sağlıkçılar, kamp çadırının nasıl kurulacağını tecrübe ettikden sonra atış poligonunda hem yay ve ok attılar, hem de havalı tüfek ile atış yaptılar. 
Sağlıkçıların çocukları ise Matrak, Badminton, Futbol ve Akıl Oyunları oynayarak keyifli vakit geçirdiler. Çeşitli parkur yarışlarında çocuklar, gençler ve aileler birbirlerine rakip oldular. 
Sakarya Gençlik Merkezleri Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerin katkılarıyla doğa yürüyüşü yapıldı, kamp ateşi yakıldı. Ayrıca "Medeniyetimizin Keşfi Kudüs" sunumu ile sağlıkçılara temel bilgiler aktarıldı. 
"Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy;" Pandemi sürecinde büyük fedakarlıkla çalışan sağlıkçılarımıza bir nebze olsun moral vermeye çalıştık. Gençlik Merkezlerimiz ve diğer tesislerimizde sağlık koşullarına uygun bir şekilde tüm vatandaşlarımız için etkinliklerimiz devam ediyor " dedi.