Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personeline  Yangın ve Temel Afet Bilinci Eğitimi 
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine Yangından Korunma, Söndürme ve Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, binaların yangından korunması hakkında yönetmelik gereği gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı "Yangından Korunma, Söndürme" eğitimine katılan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerine sertifikaları dağıtıldı.
Sakarya B.Ş.B. İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından verilen eğitime, toplam 229 personel katılarak sertifika aldı.  
Yine Sivil Savunma Eğitmeni aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerinden Suzan Arabul ve Sinan Çoban, tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine verilen Temel Afet Bilinci eğitimine 303 personel katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; "Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak personellerimize yönelik teorik ve uygulamalı Yangından Korunma, Söndürme eğitimi ile Temel Afet Bilinci eğitimini verdik. İl Müdürlüğü olarak her türlü olumsuzluklara karşı  bizler önlemlerimizi almaya gayret ediyoruz. Personellerimize de Yangın ve Afet konusunda da bilgiler aktardık. Personelimize eğitim vererek bilgilendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve uzman personellere teşekkür ediyorum" dedi.