Kürekte Milli Takım Seçmeleri Başladı
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; Kürekte Milli Takım Seçmelerinin ardından bu yıl 3 önemli Şampiyonaya da ev sahipliği yapacaklarını söyledi.
3x4000 m.  Kürek Milli Takım Seçme Testi Sapanca Gölü Serdivan Kürek Kano Tesislerinde bugün başladı. 6 Kulüpten , 20 antrenör ve 100 sporcunun katıldığı Kürek Seçmeleri nefesleri kesti. Yıldız, Genç, Ümit ve Hafif Kilo Bay-bayan sporcular Sapanca Gölünde Milli Takıma seçilmek için kürek çektiler. Seçmeler 10 Temmuz 2020 Cuma günü sora erecek. 
Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Gençler Türkiye Kupası 8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde , Gençler Türkiye Şampiyonası 17-18 Ekim 2020 tarihlerinde ve Büyükler Türkiye Kupası ise 24-25 Ekim 2020 tarihlerinde Sapanca Gölünde yapılacak.
 Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ;” Pandemi öncesinde Kürek Kano Tesislerinde bakım ve onarıma başlamıştık. Normalleşme sürecinde de tüm tesislerimizi yine sağlık koşullarına uygun bir şekilde vatandaşlarımızın hizmete açıyoruz. Sapanca Gölünde bu yıl 3 önemli organizasyona ev sahipliği yapacağız. Bu şampiyona öncesinde de bugün başlayan Kürek Milli Takım seçmelerine katılan tüm sporculara Milli takım yolunda başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu.