Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Judo Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa organize edilen, Sakarya Valiliği önderliğinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ve sponsor destekleri ile ilimizde 3 gün boyunca başarılı bir şekilde sürdürülen müsabakalar, geçtiğimiz Pazar günü yapılan son gün maçları ile tamamlandı.

35 Hakemin görev aldığı müsabakalara yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda sporcu ve antrenör katıldı. Çekişmeli maçlara sahne olan şampiyonada Minik Erkekler, Minik Bayanlar, Yıldız Bayanlar, Ümit Bayanlar, Ümit Erkekler, Yıldız Erkekler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Müsabakaların açılış töreninde İl Temsilcisi Bayram Akdemir tarafından Vali Hüseyin Avni Coş adına plaketi Vali Yardımcısı Akın Yılmaz’a, Spor Şube Müdürü Bülent Kasım’a ve organizasyonda emeği geçen idarecilere teşekkür plaketi verdi.

Uluslar arası Zafer Haftası Valilik Kupası Judo Turnuvasının açılışına Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Serdivan İlçe Spor Müdürü Hüdayi Kaynar, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Öztürk,Judo Federasyonu MHK başkanı Fikret Papur, Dünya ve Avrupa Judo Federasyonları temsilcisi ve Eğitim Koordinatörü Johnny Kutlemberg, Judo Federasyonu yöneticileri, idareci, yönetici ve sporcular katıldı.