Kaynarca Gençlik Merkezi Çok Enerjik
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Kaynarca Gençlik Merkezinde faaliyetler hız kesmeden devam ediyor. 
Merkezim Okullarda
Kaynarca Gençlik Merkezleri tarafından Merkezim Her Yerde Projesi kapsamında Kaynarca İmam Hatip Ortaokulu ve Kaynarca İmam Hatip Lisesinde köy okullarında da Kaynarca Esenbel İlkokulu ve Ortaokulunda Okul Faaliyetleri kapsamında Eğlenceli Atletizm, Badminton, Halat Çekme yarışması,  Gelenelsel Okçuluk, Mas Güreş ve Matraks düzenlendi
Öğrencilere EBA TV Desteği
Kaynarca Gençlik Merkezince, öğrenciler için EBA TV odaları oluşturuldu. Öğrencilerin için aile ortamı sıcaklığında hizmet veriliyor. 
Sportif Faaliyetler
Kaynarca Gençlik Merkezince Öğrenciler ve gençler için Sportif Faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Merkezinde Dart, Satranç ve Masa Tenisi gibi sportif faaliyet alanlarında boş zamanlarını değerlendirme imkanı veriliyor. 
Wushuda dur durak yok
Sakarya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Kaynarca Gençlik Merkezi olarak Sağlıklı Yaşam ve Spor Kulübü kapsamında Wushu sporunda bir ayını tamamlayan sporcular , kuşak sınavına katıldılar. Wushucular başarılarının devamı ve İlimizi tüm şampiyonalarda en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarına devam ediyor.