2-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılan finallere Ankara, Mersin, Konya, Kayseri, İzmir, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Samsun, Bolu ve Aksaray illerinden sporcular katıldı. İkinci gün minik erkekler kategorisinde yapılan yarışmalar sonucunda takımlarda Kayseri takımı birinci olurken, Aksaray takımı ikinci ve Bursa takımı üçüncü oldu. Ferdi sıralamada ise Kayseri takımından Kadir Daylak birincilik, Samsun takımından Muharrem Çavdar ikincilik ve Aksaray takımından M. Rabbani Algül üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

Müsabakaların kapanış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, “Gerçekten güzel bir yarışma oldu. İnşaallah bu kardeşlerimiz gelecekte büyük başarılara imza atacaklar. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Uztürk ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu verdi.