Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Judo Federasyonu Sakarya İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa organize edilen, Sakarya Valiliği önderliğinde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ve sponsor destekleri ile yapılan judo turnuvası açılış töreni yapıldı.

Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Ümit Erkekler, Ümit Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar ve Veteranlar kategorilerinde ilimiz sporcuları ile birlikte 24 ilden ve 8 ülkeden olmak üzere müsabakalara 701 sporcu katıldı. Açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, müsabakalara katılan tüm sporcuları Sakarya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek yarışmalarda başarılar diledi.


Uluslararası Valilik Kupası Judo Turnuvasının açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Serdivan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüdayi Kaynar, Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Polat, kulüp idarecileri, yöneticiler ve sporcular katıldı.