Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 18-20 Nisan tarihleri arasında Ordu ilinde düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda  Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan, İl müdürlüğümüz antrenörü Yavuz Çangır ile  çalışmalarını sürdüren Fatma Çağla Demir velisi Orhan Demir ile birlikte üç altın bir gümüş madalya ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e ziyarette bulundu.

81 ilden 120 özel sporcunun katıldığı yarışmalarda, 50 m. kurbağalama, 100 m. kurbağalama, 200 m. kurbağalama stillerde  Türkiye birincisi ve 50 m. serbest stilde Türkiye ikincisi olan Milli sporcu Fatma Çağla Demir aldığı başarılı sonuçlarla 15-22 Temmuz’da İtalya’nın Floransa şehrinde düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

İlimiz adına aldığı başarılı dereceleri İtalya’da ülkemiz adına yinelemesini dilediğini söyleyen Çelikel, yapılan anlamlı ziyaret nedeniyle sporcu Fatma Çağla Demir ve velisi Orhan Demir’e teşekkür etti.