Arifiye Kamp Merkezi Oluyor
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkan ve gayretleriyle Arifiye İlçesinde , Öğrenciler sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde daha da aktif olması için Gençlik Kamp Merkezi kuruluyor. 
    Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “ Nüfus artışı ve son yollardaki spora eğilimleri ile İlimizin yükselen İlçerinden olan Arifiye’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, İl Ormanındaki Arifiye Trap Atış Poligonunun olduğu mevkiide Gençlik Kamp Merkezi kurduk. İlk olarak  Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu, 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda okul dışı öğrenme etkinliği olarak Arifiye İl Ormanı’nda Çadır Kampında ağırladık.  Kalaycı Sahasındaki eksiklikleri gidererek, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve diğer müsabakalara hazır hale getirdik” dedi. 
Kalaycı Sahası
    Arifiye Kalaycı Sentetik Futbol Sahasındaki  Bina içindeki ışıklandırmalar Led lambalar ile değiştirildi. Tribün basamakları saçla değiştirildi. %80 bitti.
Kamera Sistemi arttırıldı. Stad etrafındaki direkler ve teller boyandı. 
Malzeme Deposu yapımı bitti. Skorboard ve tabelası onarıldı. Arifiye Atış Poligonununda ise Elektrik tesisatı yapıldı. Odalardaki lambalar ve prizler onarıldı. Boya badana işlemleri yapıldı. Kamera sistemi kuruldu.