En Güzel Bayram Hediyesi 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri, Türk Kızılayı ve Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Sakarya Şubesince Sakarya’da kalan Misafir öğrenciler unutulmadı. 
Pandemi nedeniyle ramazan ayı, bu yıl buruk bir şekilde sona erdi. Ramazan ayı boyunca Yurtlarda kalan vatandaşlara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce her akşam iftar ve sahur yemekleri verildi. Ramazan ayında çeşitli etkinliklerle sosyal mesafe ve sağlık tedbirlerine uyularak yurtlarda kalan misafirlerin, kendi evlerinde gibi hissettirmeleri sağlandı.  
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri, Türk Kızılayı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Sakarya Şubesince, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) öğrencileri unutmadı. YTB’li öğrencilerin içerisinde bulunduğu toplam 20 haneye, bayram ziyaretinde bulunuldu. Evlerde olan evli ve bekar Misafir öğrencilere ve ailelerine oyuncak, çikolata, çocuk bezi ve kıyafet vb. ihtiyaç malzemeleri hediye edilerek Ramazan bayramları kutlandı. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy da YTB’li öğrencileri ziyaret ederek, hediyeler takdim etti ve Ramazan Bayramını kutladı. İl Müdürü Arif Özsoy ; “ Pandemi nedeniyle, doyasıya bir  bayram yaşayamadık. Bu mübarek ramazan ayında, vatandaşlarımıza yardım etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türk Kızılayımız ve Diyanet İşleri Başkanlığı Sakarya Şubesince Misafir öğrencilerimizi unutmadık. Hep birlikte, YTB’li öğrencilerimizi ziyaret ederek çeşitli hediyeler vererek Ramazan Bayramlarını kutladık. Yaptığımız yardımlar az olsa da, gelecekte daha çok yardım etmek için bizi motive edebilir. Buradaki Misafir öğrenciler, daha mutlu bir hayat yaşarlar. Bizlerde bu konuda üzerimize düşen görevi, tüm paydaşlarımızla birlikte el birliğiyle yaptık” diyerek sözlerini tamamladı. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türk Kızılayı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Sakarya Şubesi görevlilerini evlerinde gören YTB’li öğrenciler ve aileleri de üç büyük kuruma kendilerini unutmadıkları ve ramazan bayramlarını kutladıkları için teşekkür ettiler.