Kuzeyden Güneye Geziler Devam ediyor
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kocaali Gençlik Merkezi olarak, Kocaali Eğitim ve Maneviyat Projesi kapsamında Kocaali Müftülüğünde görev yapan değerli hocalar ve Kocaali İlçe Müftüsü Adem Gülmek’in de katılımlarıyla "Yaşanmış Ahlakın İzinde" sloganıyla Göynük ve Taraklı İlçelerinde kültür, tarih ve eğitim gezisi gerçekleştirildi.
Çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet’in Hocası Akşemsettin hazretlerinin ziyaretiyle başlayan program, Gazi Süleyman Paşa Camii'nde yapılan Akşemsettin Hz. konulu sohbetle devam etti. Programa Göynük İlçe Müftüsü Ümit Kartal da iştirak etti. Ömer Emir Sıkkini Hazretlerinin ziyareti sonrasında Taraklı ilçesine hareket edildi.
Taraklı ilçesinde fethin sembolü tarihi çınar ziyaret edildikten sonra, Yunus Paşa Camii ve Kültür Evi ziyaretleriyle program sona erdi.
Kocaali Eğitim ve Maneviyat Projesi kapsamında, Kocaali İlçe Müftülüğüne bağlı hocalarla 4 grup halinde farklı günlerde Göynük ve Taraklı eğitim, kültür ve tarih konulu geziler devam edecek. Programın ikinci aşamasında 60 mahalleden gençleri "Yaşanmış Ahlakın İzinde" sloganıyla Göynük ve Taraklı eğitim, kültür ve tarih gezisiyle buluşturulması hedefleniyor.