Kent Meydanı’nda Çelenk Koyma Programı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında Gençlik Haftası programı saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni ile başladı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunma programı ile başlayan  gençlik haftası,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Şube Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler, kurum personelleri ve sporcuların katılımı ile gerçekleşti.

Tören sonrasında, Sakarya’da trafikte farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenlen Geleneksel Bisiklet Turu’nun 8. gerçekleşti, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce,Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya İl Protokolü ve Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Başkanı Şefik Atar katılım sağladı.

“Bisikletliyi Fark Et” sloganıyla yaklaşık 2 bin bisikletlinin katılımıyla, Kent Meydanı’nda başlayan bisiklet turu, Yeni Camii güzergahından devam ederek  6 kilometrelik tur, Sakarya Park’ta bulunan tören alanında tamamlandı.

Trafik Haftası kapsamında düzenlenen Bisiklet Turu Etkinliği, Sakarya Park’ta yapılan törende Bisiklet Turuna katılanlar arasında, yapılan çekilişle,  10 kişiye bisiklet hediye edilmesi sonrası tören son buldu.