GSB SPOR OKULLARI VE GSB ENGELSİZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen  GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları  kayıtlar başladı. GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları bu yıl da 24 branşta start alacak.

Sakarya merkez ve ilçelerde yaşayan çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilen  GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları çerçevesinde; atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bisiklet ,boks, jimnastik, güreş, halter, hentbol, judo, kano, karate, kickboks, kürek, masa tenisi, eskrim, taekwondo, tenis, triatlon, voleybol, yüzme, futbol ve wushu spor branşlarında kurs başvuruları ve GSB Engelsiz Spor okulları kapsamındada Taekwondo, masa tenisi, atletizm ve halter branşlarında kurs başvuruları başladı.

Sakarya merkez başvuruları için Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu bahçesine kurulan kayıt masasında hafta içi 10.00 ile 19.00 arası kayıtlar yapılacağı bilgisini veren yetkiler, 24 Haziran Cuma gününe kadar da kayıtlar devam edeceği belirtildi.İlçede yaşayanlar ise İlçe  Spor Müdürlüklerine başvurularını bizzat ilçe spor müdürlüklerince kurulan kayıt yerlerinde ve ilçe spor müdürlüğüne giderek yapmaları gerekiyor.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç  “ Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Sakarya’lı tüm çocuk ve gençlerimizi GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına bekliyoruz.” Açıklamalarını yaptı.

 

iLETİŞİM : 0264 270 18 47 

SAKARYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU