KARADAĞ'DA SAKARYA RÜZGARI

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Podgoritsa'da gerçekleştirilen organizasyonun son gününde milli sporculardan +78 kiloda Duygu Dirgen altın, 70 kiloda Ceylan Kocabey ile erkekler +100 kiloda Mehmet Alp Seçilmiş bronz madalya etti.

Türk sporcular dünkü müsabakalarda 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanmıştı. Milliler böylece 5 altın, 2 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplamda 12 madalya ile organizasyonu tamamladı.

Milliler ayrıca takım müsabakalarında Yunanistan'ı 4-1, Bosna Hersek'i 4-2 ve Romanya'yı da 4-1 yenerek şampiyonluk kupasının da sahibi oldu.

 Sakarya'yı temsilen milli takıma davet edilerek katılan Sedat Durmuş 66 kiloda rakip bırakmayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Sakarya Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir de  Milli Takım  Antrenörü olarak Milli takımda görev aldı. Bayram Akdemir  "kendi yetiştirdiğim öğrencimin  şampiyon olması bizlere ve Sakarya'ya gurur yaşatması bizleri çok mutlu etti sporcularımızı tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

 Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'da sosyal medyadan sporcu ve antrenörleri tebrik ederek başarılar diledi.