Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Yıldız Kız ve Genç Erkek Basketbol takımı ve Sakarya B.Ş.B. Bayan Basketbol antrenmanı sonrasında sporcularla biraraya geldi. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol takımı hem kızlarda , hem de erkeklerde pota altında mücadele ediyor. 
Minik , Küçük, Yıldız ve Gençler kategorisinde kızlarda 150 , erkeklerde de 150 sporcu olmak üzere toplam 300 sporcu Adapazarı Atatürk Spor Kompleksinde pota altında başarı arıyor.  Kız takımının antrenörlüğünü Murat Acar, erkek takımının antrenörlüğünü ise Köksal Dereli yapıyor. 
Haftanın 6 günü basketbol antrenmanı yapan Gençlik Spor Kulübünde , antrenmanlar neşeli bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yıldız Kızlarda şampiyon olan basketbol takımı , bu yılda Sakarya B.Ş.B. Basketbol adı altında birinci olup Marmara şampiyonasına katılmayı hedefliyor. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, geçtiğimiz günlerde Atatürk Spor Salonuna gelerek, yıldız kız ve genç erkek basketbol takımı antrenörleri ile görüşerek bilgi aldı. Çelikel, genç erkek ve yıldız bayan takımda yer alan sporculara başarılar diledi.