A.G. Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı , Başkent temsilcisi karşısında , müsabakanın başından sonuna üstün bir performans sergiledi. 
Türkiye Basketbol Liginde Play-Offu garantileyen Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Mamak Belediye Ankara DSİ takımı ile karşılaştı. Ligin 33. Haftasında Atatürk Spor Salonunda Spor Salonunda Mamak Belediye Ankara DSİ takımı ile karşılaşan A.G.Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı pota altından 104-63 galip ayrıldı. 
Müsabakayı SATSO başkanı Mahmut Kösemusul, Spor Şube Müdürü Murat Acar, Sakarya B.Ş.B. Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar ve sporseverler takip etti. 
Selçuk Ernak önderliğindeki temsilcimiz parkeye  Yiğitcan Turna, Kerem Özkan, Hakan Yapar , Charles Jackson ve C.J.Harris ilk 5’i ile çıktı.
Müsabakada Abdullah Koputan baş hakem, Murat Amaç 1. Yardımcı hakem, Tolga Edis , 2. Yardımcı hakem, Mehmet Memiş Güzeldal ise gözlemci olarak görev yaptı. 
Müsabakanın İlk periyodunu A.G.Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı 25-14 önde tamamladı. Temsilcimiz müsabakanın ilk yarısını 50-38 önde bitirdi. Son çeyreğe 79-49  önde giren A.G. Sakarya B.Ş.B.Basketbol takımı pota altından 104-63 galibiyetle ayrıldı. 
A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımında Fikret Can Akın (14), Hakan Yapar (16), Tufan Önen (13), Tuna Han Dikmen (10), Charles Jackson (16), Kerem Özkan (13) sayı ile oynadı. Konuk ekipte ise Kaan Sarıaslan (10), Mehmet Nezir Özbakır (18), R.T.Holmes (11), Uluğ Kaçaniku (12) sayı ile oynadı.
Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Play-Off öncesindeki son sınavında evinde Petkimspor’u konuk edecek. 

TBL 33. Hafta Sonuçları
A.G. Sakarya B.Ş.B.B. 104 – 63 Mamak Bld. Ankara DSİ
Gelişim Koleji 80 – 88 Bursaspor Durmazlar
Final Gençlik 84 – 96 Petkimspor
Bandırma Kırmızı 89 - 76 Yalova Group Belediye
Samsun B.Ş.B. Anakent 85 - 67 Pertevniyal
İstanbulspor Beylikdüzü 90 - 63 Düzce Belediye
Türk Telekom 100 - 99 Akhisar Belediye
Muğla Orman 69 - 97 Acıbadem Üniversitesi
Afyon Belediye 68 – 69 Nesine.com Eskişehir Basket
TBL 34. Hafta Maçları
A.G. Sakarya B.Ş.B.B. –Petkimspor
Mamak Bld.Ankara DSİ-Akhisar Belediye
Pertevniyal-Bandırma Kırmızı
Acıbadem Üniversitesi-Gelişim Koleji
Yalova Group Belediye-Afyon Belediye
Muğla Orman-Türk Telekomspor
N.Eskişehir Basket-İstanbul Beylikdüzü
Düzce Belediye-Final Gençlikspor
Bursaspor Durmazlar-Samsun B.Ş.B.Anakent