Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası (Turkish Open) Antalya' da yapıldı. 
11 sporcu ile turnuvaya katılan Yılmazer Kick Boks Kulübü Antalya’dan 11 madalya ile ayrıldı.  Kulüp Antrenörü Serkan Yılmazer, Antalya’da turnuva öncesi ve sonrasında kendilerine desteklerinden dolayı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür etti. Çelikel’de Kick Boksçuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 
Onurkan Yılmazer , Gençler 51 Kg. Low kick branşında şampiyon ve full contact branşında 2. Oldu. Afra Adıyaman , Yıldızlar 50 Kg. light contact branşında şampiyon ve point fighting branşında 2. Oldu. Elif Beyza Yıldırım Büyükler 50 Kg. light contact branşında  2. ve  point fighting branşında ytine 2.Oldu. Miraç Havle Özdemir ,  65 Kg. light contact branşında 2. ve point fighting branşında yine 2. Oldu. Muhammet Emir Uysal  , 6 Kg. light contact branşında 2.  ve point fighting branşında yine 2.Oldu. Simge Tuzcuoğlu ,  55 Kg. light contact branşında 3. Oldu. Bu sonuçlar sonrasında Onurkan Yılmazer , Milli Takım için bileti cebine koydu.