Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce il genelinde düzenlenecek olan “Köyümüz Çocukları Yüzüyor” projesi başladı.
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Köylerdeki çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, boş zamanlarını sosyal, kültürel ve fiziksel anlamda geliştirmelerine katkı sağlayacak olan  “Köyümüz Çocukları Yüzüyor” projesinin ilkini Kaynarca’daki çocuklarımızın katılımı ile başlattık. Kaynarca’lı öğrenciler Sakarya Yüzme Havuzunda ücretsiz yüzme kursuna katılıp, yüzme dersleri alacaklar” dedi. 
Çelikel ; Kaynarca’lı yöneticilere projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, daha önce tüm ilçelerimizde başlattığımız bisiklet turlarına , bu yıl da yüzme kurslarını ekledik. Tüm çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyorum “ şeklinde konuştu.
Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Kaynarca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi , Kaynarca Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü  Hilmi Atasever ve Yüzme Federasyonu yöneticileri ile birlikte iş birliği  protokolü imzalandı. 
Kaynarca’lı yöneticiler , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne böylesine önemli bir projeye imza attıkları için teşekkür ettiler.