Vali İrfan Balkanlıoğlu Bulgaristan’lı  Gençler’i Konuk etti
Bulgaristan’dan 18 Genç 
Gençlik ve Spor Bakanlığı  ve Diyanet İşleri Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlenen “Kültür Fidanlarımız , Ata Yadigarı Topraklarda “Gençlik Değişimleri kapsamında projeye katılan Bulgaristan’ın Mestanlı Kasabasındaki 18 genç ilimizde Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na konuk oldu. 
Valilikte Buluştular.
Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu , Mestanlı Kasabasından gelen gençleri , Sakarya Valiliği Toplantı Salonunda ağırladı. Ziyarette Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Gençlik ve Spor Bakanlığından görevli Emrah Barındırır, Mestanlı İmam Hatip Lisesi Müdürü aynı zamanda gençlere liderlik yapan Ahmet Bozov ,  Adapazarı Gençlik Merkezi Müdürü Hamit Kıratlı ve Gençlik Liderleri ile proje kapsamındaki gençler de yer aldı. 
Valimize teşekkür ediyorum
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Gençlik ve Spor Bakanlığı  ve Diyanet İşleri Başkanlığıyla ortaklaşa düzenlenen “Kültür Fidanlarımız , Ata Yadigarı Topraklarda” projesine katılan Mestanlı kasabasındaki gençleri , ilimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Daha önce de ilimiz gençleri , Bulgaristan’ın Mestanlı Kasabasındaki gençlere konuk olmuşlardı. Gençlerimiz ile birlikte , bugün Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan , Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Gençlerin ziyaret programı
Bulgaristan Mestanlı Kasabasından gelen gençler , proje kapsamında ilimizde Acarlar Longozu Kuş yemi etkinliği, sahil temizliği, şehit aile ve kabristanlık ziyareti, Serdivan Gençlik Merkezinde ortak kültürler ve değerler atölye çalışmaları ve sunumlar,İl Müftülüğü ziyareti, Justinyan (Beşköprü) gezisi, Sapanca Göl kenarı gezisi, deprem müzesi, Bayraktepede şehir seyri ve şehitlik ziyareti, Melek Nişancı huzur evi ziyareti, Valilik makamı ziyareti, Macera Park etkinliği, Yenikent Türbe ziyareti, sokak hayvanları barınağı ziyareti, Göynük Akşemseddin manevi şahsiyet ziyareti, Yusuf Bey Camii, Yunus Paşa Camii’ni ziyaret ettiler.