Damla Projesi Kapsamında Gönüllü Gençler, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 yıldır yürütülen Damla Projesi kapsamında ülkemizin çeşitli illerinden gelen 20 Damla Projesi Gönüllüsü genç ve ilimizden 10 genç , Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve  Serdivan Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur ile birlikte , Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyarette bulundular.
  Sakarya Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette , Damla Projesi Gönüllüsü öğrencileri , Vali İrfan Balkanlıoğlu’na projenin amacı ve Sakarya’da yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
  Sakarya ve ilçelerinde aile ziyaretleri, tarihi yerlerin gezilmesi ve sosyal sorumluluk adı altında birçok faaliyet gerçekleştiren Damla projesindeki öğrencilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu , memnuniyetini ifade etti. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Gönüllü gençler adına Beyzanur Koyuncu ve Yasemin Yolal, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edip, çiçek ve plaket takdim ettiler
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, proje hakkında bilgi vererek, “Damla Projesi, küçük damlaların bir okyanus oluşturmasıdır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 yıldır yürütülen Damla Projesi’ büyük ilgi görüyor. Gençlerimiz  gönüllülük esasına göre , ilimizde ziyaretlerde bulunarak , sosyal ve kültürel etkinliklere katılıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığı sosyal sorumluluk projesi olan Damla Projesi, hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağlıyor. Damla projesine desteklerinden dolayı  Sakarya Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.