Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Damla Projesi kapsamında ilimize gelen gençler , Sakarya’yı çok sevdiklerini söylerek ilimize veda ettiler.
Yurt genelinden gelen 20 gönüllü genç ile birlikte , ilimizden 10 gönüllü gencin katılımı ile bir hafta süren Damla Projesi Sakarya programı 15 Eylül 2017 Cuma günü sona erdi. 
Projede yer alan gençler , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, program boyunca kendilerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Sakarya’yı çok sevdiklerini belirten gençler  , İl Müdürü Fatih Çelikel’e çiçek ve plaket takdim ettiler. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Gönüllü gençlerimiz, ilçe ve köylerimizdeki etkinlikler kapsamında şehit aileleri  ziyareti, köy okullarında çocuklara yönelik yüz boyama, çocuk oyunları, okul boyama , okul duvarlarını resimlendirme, sokak hayvanlarına ve kuşlara yemlikler yapılması, köy mezarlıkları ziyaretleri , mezarlık temizliği, fidan dikimi , yaşlıları ziyaret gibi faaliyetleri gerçekleştirdiler” dedi.
Çelikel ; Ayrıca, proje kapsamında farklı illerden gelen gönüllü gençler , ilimiz kültürünü yerinde yaşama ve tarihi mekanlarını yakından görme fırsatı yakaladılar  “ şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından özenle takip edilen proje için Bakanlık Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Serdivan Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Damla Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ve faaliyetleri yakından takip ettiler.