Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, AGAH Sosyal Gelişim Derneği tarafından Sakarya ili genelinde yapılması planlanan Aile Dayanışma Okulu, faaliyetlerine başlıyor.

"Anne-baba gülünce çocuklar kahkaha atar" sloganıyla yola çıkılan Aile Dayanışma Okulunda; Bilinçli Tüketim, Geri Dönüşüm, Medya Okuryazarlığı, Anne Baba Okulu, İŞKUR Destekli Meslek Edinme Eğitimi, Yemek Atölyesi, Tarım Eğitimi, Dikiş Eğitimi, İzcilik Faaliyetleri, Kreş Eğitimi ve Spor Faaliyetleri ile ailelere katkı sağlamak amaçlandı.

Okul ailelere yönelik olup, annelere aile bütçesine destek amaçlı eğitimler verilirken çocuklara da kreş ve izcilik faaliyetleri ile gelişimlerine katkı sağlanması hedeflendi.

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, AGAH Sosyal Gelişim Derneği tarafından Sakarya ili genelinde yapılması planlanan bu proje Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleşecek. Arif Nihat Asya Yurt Müdürlüğü'nde sağlık ve güvenlik önlemlerine dikkat edilerek güzel bir dayanışmanın hayata geçmesi sağlanacak.