Çelikel , Şiir, Ses ve Tiyatro Şampiyonlarını Ağırladı 
Bir Şiir , Bir Nefes'te , Gençler Şiirlerle Yarışan ve hayallerini sahneye taşıyan Şampiyon Gençler, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ettiler.
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ;” Gençlik Spor Bakanlığımız tarafından 81 ilde düzenlenen şiir, ses ve tiyatro yarışmalarında Sakarya elemelerinde başarılı olan öğrenci gençlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duydum. Dereceye giren ve bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek olan gençlerimize başarılar dilerim “ şeklinde konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen 'Bir Şiir Bir Nefes' şiir okuma yarışması Sakarya elemelerinde 14-17 yaş aralığında il birincileri: Münteha Budak- Sakarya Türküsü , Mehmet Berkay Avcı-Otuz Kuş, 18-24 yaş aralığında il birincileri: Ayşe Nur Ak- Bir Elif Bir Mehmet Olmak , Muhammet Fatih Çoban – Sakarya Türküsü olmuştu.
Gençlik Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Hayallerini Sahneye Taşı “yarışması Sakarya elemelerinde birinci olan İstasyon İnsanları Grubu Levla: “Bir Varoluş Hikayesi “adlı oyunla Nisan ayında Bursa'da gerçekleştirilecek olan bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek.
Tiyatro Ekibi : Zeynep Kandemir (yönetmen) , Berre Belin (yönetmen) ,Şevval İlayda Ordu (oyuncu) , Sena Taşpınar (suflör) , Derya Duman (oyuncu) , Beyza Topsakal (oyuncu) , Mustafa G. Tanyıldız (oyuncu) , Y. Emre Memiş (oyuncu) , İ. Semih Baysal (oyuncu) , Mina Duyar (ses) , Sinan Beri (ışık) , Alper Bayraktar (dekan) , Rumeysa Şahin (makyöz) ,Ceyda Topçuoğlu (oyuncu)
Türk Müziği Yarışması Sakarya Elemelerinde ise 18-21 yaş aralığında birinci olanlar: Ayşan Doğan , Muhammed Yasir Sağıroğlu , 22-29 yaş aralığında birinci olanlar: Büşra Erzurum , Kemalcan Ergün.