Juniorların, pota altındaki mücadelesi nefes keserken, veliler de bu müthiş heyecana ortak oldular 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Juniorlar Basketbol turnuvası muhteşem bir törenle sona erdi.  
Juniorlar turnuvasında, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Kırkpınarspor, Antspor, Sakarya Gelişimspor (A), Sakarya Gelişimspor (B), Sakarya Gelişimspor (C),  Sakarya Yıldızlarspor,  Mefkure Okulları, Enka Okulları ve Erenler Güneş Okulları pota altında mücadele etti. 
Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında tüm sporculara madalya verildi. Sporculara ödüllerini Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Spor Şube Müdürü Murat Acar, GHSİM Eski Şube Müdürlerinden Süheyl Eren, Atatürk Spor Salonu tesis amiri Uygar Lahna, Sakarya GHSİM Basketbol antrenörü Köksal Dereli, Mefkure Okulları Müdür Yardımcısı Bekir Memiş, Kırkpınarspor Kulübü yöneticisi Mehmet Uçar, Sakarya Yıldızlar Basketbol takımı antrenörü Kerim Durmaz, Basketbol Gözlemcisi Çağrı Muti, Basketbol İl Hakemleri Burak Aktaş ve Uğurcan Kurban takdim ettiler.
Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev ; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Juniorlar Basketbol turnuvamız 10 takım, 150 sporcu ve 400'e yakın velimizin katılımıyla sona erdi. Organizasyonda emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel ve Spor Şube Müdürümüz Murat Acar olmak üzere tüm GHSİM personeline, İl tertip kuruluna, İl temsilciliği ekibime, sporcularımıza, antrenörlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ederiz “ dedi.