Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sonrasında , Başta Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 98. Yıldönümü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı , Sakarya Atatürk Stadında gerçekleşen törenle kutlandı. 
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel,  15-21 Mayıs 2017 Tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ,   Atatürk Stadyumunda gerçekleşen programa katılan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya 1. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Sebahattin Kalkan,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel , Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, Kaymakamlar, İl Müdürleri , gaziler, öğrenciler , aileler  ve vatandaşlara teşekkür etti. 
Çelikel, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yönetici, personel , antrenör ve sporculara da 19 Mayıs Bayram coşkusunu tüm şehire yaşattıkları  için de ayrıca teşekkür etti.