Hendek İlçe Müftülüğü Personeli , Gençlik Merkezine Hayran kaldı

   Hendek İlçesi Başpınar Mahallesi’nde bulunan Hendek Gençlik Merkezi , Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün imkan ve gayretleriyle tekrar hizmete açıldı.

   Türkiye'nin en fonksiyonel Gençlik Merkezlerinden birisi olmaya aday olan Hendek Gençlik Merkezimiz bünyesinde bulunan Yüzme Havuzu, Fitness Salonu , Pilates Salonu, Konferans Salonu, Tiyatro Salonu, Sinema Salonu, 7 Derslik, Has Oda ve Okçuluk Parkuru ile gençlerimize hizmet vermeye devam ediyor.

    Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür ve yaklaşık 200 personel ile birlikte Hendek Gençlik Merkezini ziyaret etti. Merkezin tanıtımı yapılırken, derslikleri ve kursiyerleri ziyaret eden Diyanet personeli Hendek Gençlik Merkezinde güzel bir gün geçirdiler.

    Yaşlı bir amcanın Şehit Mahmutbey Öğrencileri ile bilek güreşi yapması neşeli dakikaların geçmesine sebep olurken,  diyanet personeli ve kursa katılan öğrenciler matrak , okçuluk , dart ve diğer etkinlikler ile günün dolu dolu geçirmenin keyfini yaşadılar.

   Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür , Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Hendek Gençlik Merkezinde böylesine güzel hizmetlerin yürütülmesi gerektiğini belirterek,  müftülük çalışanları ve diğer personeller ile birlikte , Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetleri beğeni ile takip ettiklerini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.