Türkiye’nin Yükünü Sakarya Omuzla

 Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dünyadaki salgının Ülkemizi de etkilemeye başlamasıyla, Türkiye'ye dönen  bin 904 kişiyi, yurtlarında karantinaya alarak onları misafir etti. Sakarya GSİM, misafirlerin yurtlara alınmasında gelenlerin dış dünyayla izolasyonunda gösterdiği başarı, misafirlikleri süresince yapılan hizmetler kadar başarılı oldu.

   Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü yetkilileri, misafirlerin tahliyesinde de, yurtlara yerleştirmede olduğu gibi olağanüstü bir dikkatin sarfedileceğini, hem yurtlara alırken, hem de misafirlik esnasında uygulanan sosyal izolasyonun dışardan hiç kimsenin enfekte olmamasını sağladığını söyleyerek, aynı hassasiyetin tahliyelerde de gösterileceğini ifade ettiler.

   Ayrıca yetkililer; "Türkiye'nin bu konuda yükünü çeken Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarının,bu salgından hiçbir vatandaşımızın yurtlardaki misafirlerden olumsuz etkilenmemiş olması da bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu süreçte bizlere yardımcı olan tüm paydaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.?