Sakarya GSB Yurdunda kalan öğrenciler, yıl boyunca büyük emek ve özenle hazırladıkları eserleri 2024 Bahar Şenliği ve Yıl Sonu Sergisi'nde ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği ve Yıl Sonu Sergisi'nin açılışını, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç gerçekleştirdi. Sergiye Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, yurt müdürleri ve kurum personelleri katıldılar. 

Yurt bahçesinde düzenlenen sergide, Sakarya GSB Yurt Müdürlüğünde yıl boyunca devam eden Filografi, Seramik, Tezhip, Hat, Ebru, Dikiş, Sıfır Atık, Resim, Takı Kursu gibi çeşitli Türk-İslam ve el sanatları kurslarında öğrencilerin ve yurtta çalışan personellerin yaptığı birçok kıymetli eser sergilendi.

Etkinliğin sonunda, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Sakarya Yurt Müdürü Hatice Kara tarafından, gelen konuklar arasından çekilişle  hediye takdimi yapıldı.Yıl Sonu Sergisi, mini konserin ve ikramların ardından sona erdi.