Amatörde Ödül Sevinci 

ÖDÜL ALANLAR 2019.xlsx

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yılın Enleri" Ödül töreni Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.
07 Ekim-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğinde ülke genelinde kutlanan “Amatör Spor Haftası” Sakarya’da Spor Kortej yürüyüşü ile start aldı. Yürüyüş Çark Caddesi’nde (Atatürk Lisesi tarafından) başlayıp, Demokrasi (Kent ) Meydanında tamamlandı. 
Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen Amatör Spor Haftası Yılın Enleri Ödül Töreni, Şehitler anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 
Programa , Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce , Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Sakarya GSİM Spor Şube Müdürü Özgür Aygün,  İl Müdürlüğüne bağlı Müdürler ve Personel ASKF yöneticileri, sporcu velileri, İl Temsilcileri ve Amatör Spora Gönül vermiş emektarlar katıldı. 
   Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, kısa bir konuşma yaparak, sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.  Serdivan Belediyesi Konferans Salonunda yapılan tören ile 33 spor branşında yılın en başarılı sporcularına ve Cemal Kamacı, Süheyl Eren ve Nejat Ersin’e Altın Yıllar Ödülü verildi. 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar , Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerinden Adem Aka, Şükrü Özkan, Nurcan Tabakoğlu, SASKF Yöneticilerinden Recep Odabaş ve Ahmet Orhan,  sporculara ve antrenörlere başarılar dileyerek ödüllerini takdim ettiler.